0 Kč
0 položek
Košík je prázdný.
Měna: EUR - CZK

Příručka správné hygienické praxe

Autor: kolektiv autorů Nakladatelství: České a slovenské odborné nakladatelství 4 lidi
Koupí tohoto produktu získáte 90 bodů.



Cena:

90 Kč


Skladem 1 ks Ověřit dostupnost Transparentní historie ceny

Popis knihy:

Při prodeji potravin v potravinářském maloobchodu.

Kód knihy: KU0000294
Autor: kolektiv autorů
Ilustrace:
Místo vydání: Praha
Nakladatelství: České a slovenské odborné nakladatelství
Rok vydání: 2011
Vydání:
Vazba: brož
Stav: velmi dobrý
Počet stran: 94
Obrazová příloha: Ne

Sdílet na:

Mohlo by vás také zajímat

Chuťovky Petra Novotného
Chuťovky Petra Novotného

Jana Frolíková

130 Kč

Skladem

Evropská vína v podmínkách české gastronomie, část II., vína Německa
Evropská vína v podmínkách české gastronomie, část II., vína Německa

Petr Doležal

40 Kč

Skladem

Maurerův výběr Grand restaurant 2007
Maurerův výběr Grand restaurant 2007

kolektiv autorů

50 Kč

Skladem

Vína nového světa
Vína nového světa

Jens Priewe

100 Kč

Skladem

Receptář zdravé výživy pro kojence a děti
Receptář zdravé výživy pro kojence a děti

Dáša Ostertágová

100 Kč

Skladem

Rychlé pokrmy a lákavé pohoštění
Rychlé pokrmy a lákavé pohoštění

Zdeněk Roubínek

50 Kč

Skladem

Používáme cookies
Soubory cookies a další technologie používáme pro optimalizace stránek i pro marketingové a propagační účely. Informace o Vašem používání našich webových stránek sdílíme také s našimi sociálními, reklamními a analytickými partnery. Kliknutím na „Přijmout všechny soubory cookies“ souhlasíte s našim používáním souborů cookies. Pro více informací navštivte naše oznámení o souborech cookies.

Upravit nastavení