0 Kč
0 položek
Košík je prázdný.
Měna: EUR - CZK

Lexikon aperitivů a digestivů

Autor: Tobias Pehle Nakladatelství: Rebo pruductions 1 člověk
Koupí tohoto produktu získáte 100 bodů.



Cena:

100 Kč


Skladem 1 ks Ověřit dostupnost Transparentní historie ceny

Popis knihy:

Přehled neznámějších aperitivů a digestivů s obrázky. Vše o výrobě, aroma a chuti. Co je dobré vědět o vzniku, historii a zvláštnostech těchto nápojů. Nejznámnější značky. Tipy pro nákup, uskladnění a servírování.

Kód knihy: KU0000155
Autor: Tobias Pehle
Ilustrace:
Místo vydání: Praha
Nakladatelství: Rebo pruductions
Rok vydání: 2006
Vydání:
Vazba: Pevná
Stav: Jako nová
Počet stran: 299
Obrazová příloha: Ne

Sdílet na:

Mohlo by vás také zajímat

Dar od mistrů čínské kuchyně
Dar od mistrů čínské kuchyně

Walter Long a Meili Lin

40 Kč

Skladem

Zelená kuchyně
Zelená kuchyně

Seergej Michajlovič Skorňakov

70 Kč

Skladem

Encyklopedie českého a moravského vína
Encyklopedie českého a moravského vína

kolektiv autorů

100 Kč

Skladem

Padesát menu za půl hodiny
Padesát menu za půl hodiny

Blanche Vergne

80 Kč

Skladem

 Výživa v otázkách a odpovědích
Výživa v otázkách a odpovědích

Petr Fořt

80 Kč

Skladem

Jíme abychom žili
Jíme abychom žili

Eva Zemanová, MUDr. Jan Doležal

80 Kč

Do týdne

Používáme cookies
Soubory cookies a další technologie používáme pro optimalizace stránek i pro marketingové a propagační účely. Informace o Vašem používání našich webových stránek sdílíme také s našimi sociálními, reklamními a analytickými partnery. Kliknutím na „Přijmout všechny soubory cookies“ souhlasíte s našim používáním souborů cookies. Pro více informací navštivte naše oznámení o souborech cookies.

Upravit nastavení