0 Kč
0 položek
Košík je prázdný.
Měna: EUR - CZK

Konzervování potravin v domácnosti

Autor: Jaroslav Balaštík Nakladatelství: Státní zemědělské nakl. 3 lidi
Koupí tohoto produktu získáte 80 bodů.



Cena:

80 Kč


Skladem 1 ks Ověřit dostupnost Transparentní historie ceny

Popis knihy:

Řada kapitol o tom jak správně konzervovat ovoce a zeleninu, ale i vajíčka, či jak sušit ovoce či jak si vyrobit domácí víno.

Kód knihy: KU0000779
Autor: Jaroslav Balaštík
Ilustrace:
Místo vydání: Praha
Nakladatelství: Státní zemědělské nakl.
Rok vydání: 1969
Vydání: 4
Vazba: Pevná
Stav: Velmi dobrý
Počet stran: 303
Obrazová příloha: Ne

Sdílet na:

Mohlo by vás také zajímat

Vitaminová kuchařka
Vitaminová kuchařka

kolektiv autorů

250 Kč

Skladem

Zmrazené potraviny
Zmrazené potraviny

kolektiv autorů

50 Kč

Skladem

Vegetariánská kuchyně
Vegetariánská kuchyně

kolektiv autorů

80 Kč

Skladem

Receptář zdravé výživy pro kojence a děti
Receptář zdravé výživy pro kojence a děti

Dáša Ostertágová

100 Kč

Skladem

Rychlé pokrmy a lákavé pohoštění
Rychlé pokrmy a lákavé pohoštění

Zdeněk Roubínek

50 Kč

Skladem

Kuchařské recepty vypsané z krásné literatury
Kuchařské recepty vypsané z krásné literatury

Jaroslava Jiskrová

50 Kč

Skladem

Používáme cookies
Soubory cookies a další technologie používáme pro optimalizace stránek i pro marketingové a propagační účely. Informace o Vašem používání našich webových stránek sdílíme také s našimi sociálními, reklamními a analytickými partnery. Kliknutím na „Přijmout všechny soubory cookies“ souhlasíte s našim používáním souborů cookies. Pro více informací navštivte naše oznámení o souborech cookies.

Upravit nastavení