Antikvariát Krmítko pro duši

0 Kč
0 položek
Košík je prázdný.
Měna: EUR - CZK

Konzervování potravin v domácnosti

Autor: Jaroslav Balaštík Nakladatelství: Státní zemědělské nakl. 2 lidi
Koupí tohoto produktu získáte 80 bodů.



Cena:

80 Kč


Skladem 1 ks Ověřit dostupnost Transparentní historie ceny

Popis knihy:

Řada kapitol o tom jak správně konzervovat ovoce a zeleninu, ale i vajíčka, či jak sušit ovoce či jak si vyrobit domácí víno.

Kód knihy: KU0000779
Autor: Jaroslav Balaštík
Místo vydání: Praha
Nakladatelství: Státní zemědělské nakl.
Rok vydání: 1969
Vydání: 4
Vazba: Pevná
Stav: Velmi dobrý
Počet stran: 303
Obrazová příloha: Ne

Sdílet na:

Mohlo by vás také zajímat

Kuchařka: mikrovlnná trouba pro začátečníky
Kuchařka: mikrovlnná trouba pro začátečníky

Jarmila Mandžuková

40 Kč

Skladem

Encyklopedie vína
Encyklopedie vína

Christian Callec

130 Kč

Skladem

Sváteční moučníky a pečivo z celého světa
Sváteční moučníky a pečivo z celého světa

Ilonka Hemanová

40 Kč

Skladem

Lexikon aperitivů a digestivů
Lexikon aperitivů a digestivů

Tobias Pehle

100 Kč

Skladem

Rádce milovníka čaje
Rádce milovníka čaje

James Norwood Pratt, Diana Rosen

100 Kč

Skladem

Vařím, vaříš, vaříme
Vařím, vaříš, vaříme

Libuše Prokopová, Věra Šalamounová

50 Kč

Skladem

Používáme cookies
Soubory cookies a další technologie používáme pro optimalizace stránek i pro marketingové a propagační účely. Informace o Vašem používání našich webových stránek sdílíme také s našimi sociálními, reklamními a analytickými partnery. Kliknutím na „Přijmout všechny soubory cookies“ souhlasíte s našim používáním souborů cookies. Pro více informací navštivte naše oznámení o souborech cookies.

Upravit nastavení