0 Kč
0 položek
Košík je prázdný.
Měna: EUR - CZK

Udíme, vaříme a konzervujeme podle vyzkoušených receptů

Autor: Alena Doležalová Nakladatelství: Dona 3 lidi
Koupí tohoto produktu získáte 80 bodů.



Cena:

80 Kč


Skladem 1 ks Ověřit dostupnost Transparentní historie ceny

Popis knihy:

Kuchařka seznamuje s průběhem domácí zabijačky a výrobou zabijačkových specialit, domácího uzeného masa, domácí šunky, klobás, salámů, párků a dalších masných výrobků. Čtenáři zde najdou mnoho výborných receptů na přípravu pokrmů nejen z vepřového, ale i dalších druhů masa domácích zvířat. Kniha obsahuje i různé způsoby konzervování masa. Zpestřením jsou navíc recepty na zeleninové přílohy a saláty.

Kód knihy: KU0000863
Autor: Alena Doležalová
Ilustrace:
Místo vydání: České Budějovice
Nakladatelství: Dona
Rok vydání: 2016
Vydání:
Vazba: Brož
Stav: Velmi dobrý, běžné známky používání
Počet stran: 216
Obrazová příloha: Ne

Sdílet na:

Mohlo by vás také zajímat

Vitamíny z domova i z daleka
Vitamíny z domova i z daleka

Dagmar Lánská, Bohumír Hlava

50 Kč

Skladem

Zelená kuchyně
Zelená kuchyně

Seergej Michajlovič Skorňakov

70 Kč

Skladem

Kombinovaná strava: osvědčené recepty Ursuly Summové
Kombinovaná strava: osvědčené recepty Ursuly Summové

kolektiv autorů

90 Kč

Skladem

Padesát menu za půl hodiny
Padesát menu za půl hodiny

Blanche Vergne

80 Kč

Skladem

Vaříme, mrazíme, rozmrazujeme
Vaříme, mrazíme, rozmrazujeme

Bohumíra Jeremičová

50 Kč

Skladem

Maurerův výběr Grand restaurant 2007
Maurerův výběr Grand restaurant 2007

kolektiv autorů

50 Kč

Skladem

Používáme cookies
Soubory cookies a další technologie používáme pro optimalizace stránek i pro marketingové a propagační účely. Informace o Vašem používání našich webových stránek sdílíme také s našimi sociálními, reklamními a analytickými partnery. Kliknutím na „Přijmout všechny soubory cookies“ souhlasíte s našim používáním souborů cookies. Pro více informací navštivte naše oznámení o souborech cookies.

Upravit nastavení