Antikvariát Krmítko pro duši

0 Kč
0 položek
Košík je prázdný.
Měna: EUR - CZK

Technologie přípravy pokrmů

Autor: Eduard Brhlík, Juraj Romaňuk Nakladatelství: Merkur 5 lidí
Koupí tohoto produktu získáte 80 bodů.



Cena:

80 Kč


Skladem 1 ks Ověřit dostupnost Transparentní historie ceny

Popis knihy:

pro 1., 2., 3. ročník středních odborných učilišť - studijní obor číšník, servírka

Kód knihy: KU0000938
Autor: Eduard Brhlík, Juraj Romaňuk
Ilustrace: Elena Klindová
Místo vydání: Praha
Nakladatelství: Merkur
Rok vydání: 1983
Vydání: 2
Vazba: Pevná
Stav: Velmi dobrý, špinavé desky
Počet stran: 253
Obrazová příloha: Ne

Sdílet na:

Mohlo by vás také zajímat

Velká kuchařka
Velká kuchařka

Květa Macáková, Hana Řeháková

90 Kč

Skladem

Zmrazené potraviny
Zmrazené potraviny

kolektiv autorů

50 Kč

Skladem

1 2 3  a vaříme!
1 2 3 a vaříme!

Rozanne Goldová

70 Kč

Skladem

Recepty s vůní bylinek
Recepty s vůní bylinek

Karel Šeda

50 Kč

Skladem

Vína nového světa
Vína nového světa

Jens Priewe

100 Kč

Skladem

Kuchařka pro začátečníky
Kuchařka pro začátečníky

Veronika Motalová

60 Kč

Skladem

Používáme cookies
Soubory cookies a další technologie používáme pro optimalizace stránek i pro marketingové a propagační účely. Informace o Vašem používání našich webových stránek sdílíme také s našimi sociálními, reklamními a analytickými partnery. Kliknutím na „Přijmout všechny soubory cookies“ souhlasíte s našim používáním souborů cookies. Pro více informací navštivte naše oznámení o souborech cookies.

Upravit nastavení