0 Kč
0 položek
Košík je prázdný.
Měna: EUR - CZK

Recepty z farmářského trhu. II. díl, Jaro-léto

Autor: Hana Michopulu Nakladatelství: Michopulu Hana 2 lidi
Koupí tohoto produktu získáte 80 bodů.



Cena:

80 Kč


Skladem 1 ks Ověřit dostupnost Transparentní historie ceny

Popis knihy:

Pokračování úspěšné kuchařky známé autorky, tentokrát s recepty z jarních a letních plodin. Hanka Michopulu vás provede slunečnou sezónou tak, že už nebudete váhat, co uvařit a upéct z čerstvých produktů koupených na farmářském trhu. V knize najdete snadné tipy, jak zpracovat pro nás relativně nové druhy zeleniny a ovoce (lilek, rukola, chřest…), a zároveň nejlákavější úpravy tradičnějších druhů (ředkvičky, rajčata, špenát, rebarbora, bylinky, ovoce…). Samozřejmě, že ani v 2. díle nechybí spousta praktických rad jak poznat skutečnou kvalitu, která je klíčem k báječné chuti a požitku z jídla.

Kód knihy: KU0000834
Autor: Hana Michopulu
Ilustrace:
Místo vydání: ?
Nakladatelství: Michopulu Hana
Rok vydání: 2013
Vydání:
Vazba: Brož
Stav: Velmi dobrý, běžné známky používání
Počet stran: 280
Obrazová příloha: Ne

Sdílet na:

Mohlo by vás také zajímat

Sója v naší kuchyni
Sója v naší kuchyni

Milada Zemánková

40 Kč

Skladem

Kuchařka: pečeme podle vyzkoušených receptů
Kuchařka: pečeme podle vyzkoušených receptů

Věra Mikulová

60 Kč

Skladem

Povídání o kávě
Povídání o kávě

Jozef Augustín

140 Kč

Skladem

Vína nového světa
Vína nového světa

Jens Priewe

100 Kč

Skladem

Vařím, vaříš, vaříme
Vařím, vaříš, vaříme

Libuše Prokopová, Věra Šalamounová

50 Kč

Skladem

Receptář zdravé výživy pro kojence a děti
Receptář zdravé výživy pro kojence a děti

Dáša Ostertágová

100 Kč

Skladem

Používáme cookies
Soubory cookies a další technologie používáme pro optimalizace stránek i pro marketingové a propagační účely. Informace o Vašem používání našich webových stránek sdílíme také s našimi sociálními, reklamními a analytickými partnery. Kliknutím na „Přijmout všechny soubory cookies“ souhlasíte s našim používáním souborů cookies. Pro více informací navštivte naše oznámení o souborech cookies.

Upravit nastavení