0 Kč
0 položek
Košík je prázdný.
Měna: EUR - CZK

Lexikon octů a olejů

Autor: Anne Iburg Nakladatelství: Rebo Productions 4 lidi
Koupí tohoto produktu získáte 80 bodů.



Cena:

80 Kč


Skladem 1 ks Ověřit dostupnost Transparentní historie ceny

Popis knihy:

V další knize z řady praktických lexikonů, najdete vše o historii, výrobě, obsahových látkách a zajímavostech octů a olejů. Dozvíte se nejen o použití v kuchyni podle různých chutí, o nákupu a skladování, ale také o tom, jak můžete octy a oleje sami aromatizovat. Velké množství klasických i nových receptů vám umožní nové poznatky ihned realizovat. (původ, chuť, použití, recepty).

Kód knihy: KU0000731
Autor: Anne Iburg
Ilustrace:
Místo vydání: Praha
Nakladatelství: Rebo Productions
Rok vydání: 2004
Vydání:
Vazba: Pevná
Stav: Velmi dobrý, běžné známky používání
Počet stran: 299
Obrazová příloha: Ne

Sdílet na:

Mohlo by vás také zajímat

Receptář zdravé výživy pro kojence a děti
Receptář zdravé výživy pro kojence a děti

Dáša Ostertágová

100 Kč

Skladem

Někdo to rád dobré: Hovězí a vepřové maso
Někdo to rád dobré: Hovězí a vepřové maso

Jitka Živsová

140 Kč

Skladem

Vaříme pro kojence
Vaříme pro kojence

Dagmar von Cramm

50 Kč

Skladem

Vaříme pro děti
Vaříme pro děti

Dagmar von Cramm

50 Kč

Skladem

Piškotová kuchařka
Piškotová kuchařka

?

40 Kč

Skladem

Nejoblíbenější jídla krále komiků
Nejoblíbenější jídla krále komiků

Pavel Holík

140 Kč

Skladem

Používáme cookies
Soubory cookies a další technologie používáme pro optimalizace stránek i pro marketingové a propagační účely. Informace o Vašem používání našich webových stránek sdílíme také s našimi sociálními, reklamními a analytickými partnery. Kliknutím na „Přijmout všechny soubory cookies“ souhlasíte s našim používáním souborů cookies. Pro více informací navštivte naše oznámení o souborech cookies.

Upravit nastavení